2e divisie kwartfinale

kwartfinale Carlijn 1Zondag 15 maart turnde Carlijn Gijsendorffer van Hanze Gym Hattem de kwart finale 2e divisie in Waddinxveen. Een spannende wedstrijd, want een felbegeerd ticket voor de halve landelijke finale krijg je niet zomaar.

Carlijn turnde in een sterk deelnemersveld van 24 turnsters. In de voorwedstrijden was Carlijn soms wat onzeker door de sterke oefeningen van haar concurrenten, nu overtrof ze zichzelf en turnde ze zeer mooi en stabiel haar beste wedstrijd van dit seizoen. Carlijn wist zelfs de hoogste score te halen op het toestel balk en ook op vloer eindigde ze hoog met een 6e plaats. De brug blijft haar lastigste toestel, maar ook de andere turnsters hadden daar deze wedstrijd moeite mee. Carlijn eindigde uiteindelijk op de 8e plaats en plaatste zich zo voor de halve landelijke finale, een fantastisch resultaat!

kwartfinale Carlijn 3