2e divisie 2e wedstrijd

Carlijn2ewedstrijdZaterdag 24 januari turnde Carlijn Gijsendorffer van Hanze Gym Hattem haar 2e voorwedstrijd in de 2e divisie. Na twee voorwedstrijden worden de tickets voor de landelijke kwartfinale verdeeld en Carlijn had de taak dit ticket veilig te stellen.

Carlijn begon stabiel op de toestellen vloer en balk, op beide toestellen wist zij een 7e plek te behalen. Op balk turnde Carlijn de hoogste moeilijkheidswaarde bij elkaar. De eerste wedstrijd was de brug een struikelblok voor Carlijn, ook deze keer had zij het zwaar op dit toestel, maar toch liet zij zeker vooruitgang zien in haar oefening wat ook terug te zien was in de score. Carlijn wist haar totaalscore t.o.v. de eerste wedstrijd ruim te verbeteren en stelde zo haar plaatsing in de kwartfinale veilig.