3 Bekers voor dansers Hanze Gym Hattem!

De wedstrijdgroepen Jazzdans van Hanze Gym Hattem waren heel succesvol op de Nederlandse Kampioenschappen Jazzdans regio Oost in Almelo.

De jongste dansers kwamen uit in de C-cat. t/m 13 jaar, voor een aantal dansers was het extra spannend omdat zij voor de eerste keer uitkwamen in wedstrijdverband. Keurig dansend eindigden zij op de 2e plaats.

Ook een 2e plaats was er voor de dansers in de C-cat. t/m 16 jaar. Op de dag van de wedstrijd moest de dans nog aangepast worden door ziekte van één van de dansers, de meiden hielden het hoofd koel en dansten naar het zilver. En ook de dansers van de C 20 e.o, sleepten met hun pittige dans de 2e plaats in de wacht. Zo werd het een prachtig zilveren feestje met een gouden randje!

Start Selectie groepen Wedstrijdverslagen Jazz-selectie 3 Bekers voor dansers Hanze Gym Hattem!