3 Bekers voor dansers Hanze Gym Hattem!

De wedstrijdgroepen Jazzdans van Hanze Gym Hattem waren heel succesvol op de Nederlandse Kampioenschappen Jazzdans regio Oost in Almelo.

De jongste dansers kwamen uit in de C-cat. t/m 13 jaar, voor een aantal dansers was het extra spannend omdat zij voor de eerste keer uitkwamen in wedstrijdverband. Keurig dansend eindigden zij op de 2e plaats.

Ook een 2e plaats was er voor de dansers in de C-cat. t/m 16 jaar. Op de dag van de wedstrijd moest de dans nog aangepast worden door ziekte van één van de dansers, de meiden hielden het hoofd koel en dansten naar het zilver. En ook de dansers van de C 20 e.o, sleepten met hun pittige dans de 2e plaats in de wacht. Zo werd het een prachtig zilveren feestje met een gouden randje!

Dansers blij met 4e plaats op NK Jazz!

Wat was het weer mooi, Fantastic Gymnastics NK 2017!

Te mogen acteren op het hoogste niveau van de KNGU. Hal 6, de danshal vaak tot aan de nok toe gevuld met publiek, 63 groepen en ruim 1000 dansers.
Elke dans en sportliefhebber zat op het puntje van de stoel. En wat hebben onze dansers zich goed staande gehouden tussen al dit geweld! Een 4e plaats voor de meiden, net geen podium maar weer een verbetering ten opzichte van de 6e plaats van vorig jaar. Blije ge
zichten alom en weer een mooie ervaring rijker om door te groeien naar een hoger niveau. Meiden we zijn heel trots op jullie en ook willen we Ilse Kreuze bedanken voor de mooie aankondiging van de groep.

Dansdag Putten

Zaterdag 20 mei hebben verschillende dansgroepen van Hanze gym Hattem meegedaan aan de Jazzdansdag georganiseerd door Orion Putten. Deze dag was opgedeeld in 3 verschillende programma’s, een ochtend- middag- en avondprogramma. Bij elk programma werden de groepen in 4 categorieën verdeeld, en de beste groep uit elke categorie won een beker.

Lees meer: Dansdag Putten

Dansoptreden Deventer

JazzRecreatieDe recreatie groep van 11 tot 14 jaar van Hanze Gym Hattem mocht zaterdag 10 juni een spetterend dansoptreden geven in Deventer! In het ochtendprogramma deden twintig verschillende groepen mee van verschillende leeftijden en niveaus. De afsluiter van onze dans was specialer dan anders. Nerissa Vrijburg was deze dag jarig en werd door publiek en deelnemers hard toe gezongen. De meiden hebben geschitterd op het podium en zich goed gepresenteerd. Ook dansjuf Nyria Koers is super trots op jullie!!

Jazzdans naar NK

Jazz 600 x 397De dansers van Hanze Gym Hattem hebben zich voor het 2e jaar op rij geplaatst voor de finale van het NK Jazzdans op 17 juni in Ahoy.
In de voorronde behaalde de groep met hun dans 'Imagine' de 3e plaats. Met een puntenscore van 8.23 voor choreografie en 8.10 voor uitvoering hoort men bij de 10 beste groepen van Nederland in de C cat. t/m 16 jaar. Dit is al een prestatie op zich.
Op 17 juni staan de meisjes naast o.a. de Olympische turnhelden Epke Zonderland en Sanne Wevers in de finale.