Hanze Gym Hattem zoekt nieuwe juryleden

 

 

Op woensdag 17 januari start een TD1 cursus in Zwolle. HGH krijgt er graag nog wat juryleden bij, 1 kandidaat heeft zich al gemeld. De startbijeenkomst op 17 januari is verplicht, daarna zijn er nog 2 oefenavonden op 31 januari en 14 februari (niet verplicht, wel aan te raden). De rest van de cursus/examen kan digitaal in eigen tijd en tempo worden gevolgd. Heb je een beetje gymachtergrond of belangstelling hiervoor, meld je dan vóór de kerstvakantie bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor aanmelding of meer informatie.

 

Gezocht: nieuwe bestuursleden

Oproepbestuursleden

Zomervakantie 2017

zomervakantieDe zomervakantie van Hanze Gym Hattem is begonnen! 
Vanaf maandag 4 september gaan we van start met het nieuwe seizoen. Een fijne vakantie allemaal!

Afscheid trainsters turnselectie

19554836 1570964006301895 8022736484336238168 n

Judith de Weerdt en Eline Wijnhoud, trainsters van de turnselectie dames, hebben afscheid genomen van Hanze Gym Hattem. De oudste meisjes van de turnselectie hebben een geweldig afscheidsfeest georganiseerd. Eline en Judith moesten hun eigen turnkwaliteiten nog even laten zien en werden overladen met kunstwerken en cadeautjes. Bedankt voor de afgelopen jaren, we gaan jullie missen!

Eindpresentatie jazzgroepen groot succes!

 

De dansleden van Hanze Gym Hattem hebben zaterdag 1 juli het seizoen afgesloten met een mooie eindpresentatie in MFC de Marke. Om 19:00 uur zaten de tribunes bijna vol en verschenen alle groepen op de vloer om voorgesteld te worden aan het publiek.

Het programma was erg afwisselend. Groepen van verschillende niveaus en leeftijden wisselden elkaar af. Van snel en stoer tot gevoelig en rustig, alles was te zien.
De liefde die de leden voor het dansen hebben was te voelen in de zaal. Vol enthousiasme en passie lieten de groepen de dansen zien waar ze het afgelopen seizoen hard aan gewerkt hebben. En het resultaat mocht er zijn! De avond werd afgesloten met een dans waar alle jazzleden aan mee deden. Het was een gezellige en spetterende avond en een mooie afsluiting van het seizoen.