Contact

Op de website van Hanze Gym Hattem staat alle informatie vermeld die u nodig heeft. Heeft u echter nog vragen, neem dan gerust contact op met leiding of bestuur van Hanze Gym Hattem.

Voor vragen over gymnastiek en turnen:
Carman Langevoord (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Voor vragen over acrobatische gymnastiek:
Samantha Logtenberg (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Voor vragen over jazz, zumba, aerobics / steps en gymfit:
Helma Heideveld (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Voor vragen over het lidmaatschap:
Agnes van Ommen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Voor vragen over kleding voor turnen heren en turnen dames:
Vacant (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Voor bestuurlijke vragen:
Christien van Dijk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Voor financiële vragen:
Anki van Dijk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Voor vragen over sponsoring:
André van Pinxteren (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)