Bestuur

Het Bestuur van Hanze Gym Hattem bestaat uit een zevental hard werkende mensen die hun best doen bestuurlijke leiding te geven aan de vereniging.
Om dit goed te doen houden zij maandelijks een vergadering waarbij beslissingen genomen worden die in het belang zijn van Hanze Gym Hattem.
U kunt ten alle tijde contact opnemen met onderstaande personen waarbij ze u te woord staan en indien nodig verdere stappen zullen ondernemen.

Voorzitter Vacant Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Christien van Dijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester    Anki van Dijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lid André van Pinxteren Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lid Meijke van den Hoeven Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lid Kim Treffers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lid Vacant