Hanze Gym Hattem

Welkom

Welkom op de website van Hanze Gym Hattem.

 

We zijn weer gestart!

Beste leden, ouders/verzorgers,

Het was even puzzelen, maar we zijn blij te melden dat we de meeste lessen op maandag 11 mei weer kunnen hervatten! Weliswaar in de buitenlucht en op een alternatieve locatie, maar met elkaar de sport uitoefenen die we zo leuk vinden.

Rooster & Richtlijnen

Het meest actuele rooster vindt u hier. Er wordt gebruik gemaakt van alternatieve buitenlocaties, dankzij medewerking en gastvrijheid van scholen.

Daarnaast is er een document met (RIVM) richtlijnen die gelden om dit op een goede manier te laten plaatsvinden, met veiligheid van een ieder voorop. 

Wij verwachten van onze leiding hierin verantwoordelijk te handelen, maar ook van de leden / kinderen, ouders / verzorgers om zich van de voorwaarden bewust te zijn.

Het is vast even wennen en de omstandigheden zullen niet ideaal zijn. Maar we zijn enthousiast om jullie weer persoonlijk te zien en de leiding spant zich in om er weer leuke lessen van te maken!

We zien je graag in goede gezondheid op de les; tot dan!

Vriendelijke groeten,

Leiding & Bestuur Hanze Gym Hattem

Wilt u nog meer informatie rondom de ontwikkelingen binnen de KNGU, Lees het bericht en de FAQ van de KNGU.

 ---------


Hanze Gym Hattem is een bloeiende vereniging gericht op sport voor jong en oud.  U kunt bij Hanze Gym Hattem terecht voor special gymgymnastiekturnen dames, turnen herenacrobatische gymnastiekdansenzumbagymfit en aerobics / steps

De verschillende lessen worden gegeven door gediplomeerde leiding. Het bestuur bestaat uit 5 betrokken mensen die op een goede manier de vinger aan de pols houden. Hanze Gym Hattem wordt gesteund door veel vrijwilligers en verschillende sponsoren. Hanze Gym Hattem is een open, warme en enthousiaste vereniging die constant in beweging blijft. Het is zeker de moeite waard om lid of direct betrokken te zijn bij deze vereniging.