Hanze Gym Hattem

Welkom

Welkom op de website van Hanze Gym Hattem.

 

Alle lessen vervallen

Beste leden, ouders/verzorgers,

Het nieuws over de aangescherpte maatregelen in Nederland omtrent het Coronavirus (COVID-19) zal u niet zijn ontgaan. Ook Hanze Gym Hattem volgt de richtlijnen van het RIVM en de KNGU en heeft besloten per direct de lessen te staken tot en met 6 april aanstaande.

Dit hebben wij reeds gecommuniceerd via onze website, facebook, whatsapp groepen van de leiding en met briefjes bij de gymzalen. Wij hopen u met deze mail hierover aanvullend in te lichten.

Ook alle door de KNGU georganiseerde activiteiten zijn geannuleerd en/of worden verplaatst.
Dit geldt voor alle wedstrijden en opleidingen, voor het hele land en minimaal tot en met 6 april aanstaande.
Lees het bericht en de FAQ van de KNGU.

Op dit moment kunnen we helaas niet voorzien tot wanneer we hinder van het coronavirus ondervinden en kunnen we mogelijke gevolgen onvoldoende voorzien. De gezondheid en veiligheid van onze leden, ouders, vrijwilligers en leiding heeft hierin prioriteit. Het stilleggen van het clubleven is een gedragen verantwoordelijkheid van ons allen, om verdere besmetting te voorkomen.

Eerder hebben wij in onze nieuwsbrief van januari/februari vermeld dat we op 15 april onze ALV zullen houden. Op dit moment kunnen wij niet inschatten of deze door kan gaan. Houd deze datum a.u.b. nog even vast in uw agenda.

Wij blijven de ontwikkelingen op de voet volgen en zullen begin april bepalen wat het vervolg dient te zijn.
We houden jullie op de hoogte wanneer er zich een wijziging in de situatie voordoet.

Mocht u een vraag hebben die niet in de FAQ lijst (veel gestelde vragen lijst) van de KNGU staat, mail ons dan.
Wij doen ons best dat naar beste vermogen te beantwoorden in deze ongebruikelijke situatie.

Wij hopen jullie voor nu voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Hanze Gym Hattem

 ---------


Hanze Gym Hattem is een bloeiende vereniging gericht op sport voor jong en oud.  U kunt bij Hanze Gym Hattem terecht voor special gymgymnastiekturnen dames, turnen herenacrobatische gymnastiekdansenzumbagymfit en aerobics / steps

De verschillende lessen worden gegeven door gediplomeerde leiding. Het bestuur bestaat uit 5 betrokken mensen die op een goede manier de vinger aan de pols houden. Hanze Gym Hattem wordt gesteund door veel vrijwilligers en verschillende sponsoren. Hanze Gym Hattem is een open, warme en enthousiaste vereniging die constant in beweging blijft. Het is zeker de moeite waard om lid of direct betrokken te zijn bij deze vereniging.