Aan/afmelden

Aanmelden
Iedereen is vrij om kennis te komen maken met het lesaanbod van Hanze Gym Hattem. De eerste twee lessen zijn bedoeld als kennismaking. Daarna wordt er een welkomstformulier en aanmeldingsformulier (ouder & kind of overige) meegegeven of u kunt deze downloaden via de link. Het aanmeldingsformulier dient u in te vullen en de volgende les in te leveren bij de leiding van het desbetreffende uur.

Voor inwoners van de gemeente Hattem die moeten rondkomen van een minimuminkomen is er een tegemoetkoming in de vorm van een activiteitenbijdrage.
Informatie kunt u lezen in: Activiteitenbijdrage gemeente Hattem.

Na aanmelding wordt u opgenomen in het ledenbestand van de vereniging. Hanze Gym Hattem verwerkt haar ledenbestand in het computerprogramma digimembers van de KNGU. Hierin worden alle gegevens van de leden bewaard, de presentielijsten uitgeprint en de bondscontributie berekend.

Wijzigen
Het is altijd mogelijk om binnen Hanze Gym Hattem over te stappen van lesuur of van lesaanbod. Het overstappen van lesuur gebeurt in overleg met de leiding. Als u overstapt van lesaanbod, bijvoorbeeld van gymnastiek naar jazz, dit graag doorgeven aan de leiding van beide groepen. U hoeft geen af- of aanmeldingsformulier in te leveren als u overstapt. Besluit u lid te worden van nog een lesuur bij Hanze Gym Hattem, dan wordt u wel gevraagd een nieuw aanmeldingsformulier in te leveren (dit geldt niet voor lid worden van de selectiegroepen)

Wilt u uw adresgegevens of bankgegevens wijzigen, dan kunt u dit doorgeven bij de ledenadministratie.

Afmelden
Het afmelden behoord schriftelijk te gebeuren met een afmeldingsformulier dat bij de leiding te verkrijgen is of te dowloaden is via deze link. Het afzeggen gebeurd per 1e kalenderdag van de maand. Het formulier dient dan ook minimaal één maand voor de opzegdatum ingeleverd te zijn bij de ledenadministratie (zie onderstaand adres). Voorbeeld: opzeggen m.i.v. 01 maart => formulier inleveren voor 01 februari.

Contact hierover:
Agnes van Ommen
Lageland 12
8051 HJ Hattem  
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Start Aan/afmelden